Vorstelijke bolide William en Catherine

Prins William en de hertogin van Cambridge verplaatsen zich niet zomaar in een huis-tuin-en-keuken-autootje. Het paar heeft een compleet wagenpark tot hun beschikking en daar is nu een mooie bolide aan toegevoegd: een nieuwe Bentley. De ‘Flying Spur’ is van alle gemakken voorzien. Zo heeft de auto Wifi verbinding, een champagnekoeler en verwarmde stoelen met massagefunctie. 

Ook is de wagen extra goed beveiligd met kogelvrij glas en stevige banden die niet lek te krijgen zijn. Daarnaast zijn de motor, brandstoftank en radiator voorzien van extra bescherming.

De Bentley krijgt een ereplaats op het wagenpark van de Britse Royals. De Range Rovers, Jaguar en andere chique auto’s zijn niet alleen van William en Catherine; zij zijn zo vriendelijk hun aanwinsten te delen met (schoon)broer Harry.

Voor de gewone man is de Flying Spur nog niet weggelegd. Pas over een half jaar heeft iedereen met een flinke portemonnee de mogelijkheid er één aan te schaffen.

De Flying Spur.

 

Lees ook:Prins Maurits is voor elektrisch rijden
Lees ook:Nieuwe auto voor de koning
Lees ook:De Europese royals zijn terug van wintersport
Lees ook:Frans hotel weigert William, Kate en Harry
Lees ook:Oproep van Charles en William in zes talen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>