Laurent stuurt cartoon als kerstkaart

De Belgische prins Laurent – broer van koning Filip – stuurt net als veel van zijn landgenoten jaarlijks een kerstkaart naar vrienden en kennissen. Maar hij zou Laurent niet zijn als hij dit niet net even anders aan zou pakken dan de gemiddelde Nederlander of Belg. Zo stuurde hij vorig jaar bij wijze van kerstgroet een grappige cartoon van hem en zijn gezin. Familie en vrienden van Laurent houden de brievenbus rond deze tijd van het jaar waarschijnlijk extra goed in de gaten nu ze weten dat ze een speciale kaart van de prins kunnen verwachten. De Vlaamse zender VTM ontdekte dat de prins vorig jaar de cartoonist Marec inschakelde voor het ontwerp van de kerstkaart.

Bekijk hier het fragment van VTM over de kerstkaart van Laurent.

Het gezin van prins Laurent poseert niet alleen voor officiële foto’s, dit doen ze vorig jaar ook voor een humoristische kerstkaart. Foto: FOD

 

 

Lees ook:Laurent verkouden
Lees ook:Digitale kerstkaart Pieter & Margriet
Lees ook:Laurent heeft longontsteking
Lees ook:Prins Laurent is prins zijn soms beu
Lees ook:Laurent nog altijd blij met zijn Claire

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>