William en Harry bij Graceland

Prins William en prins Harry zijn vanwege een bruiloft van een gezamenlijke vriend in de VS.  Ze maken direct van de gelegenheid gebruik om een bezoek te brengen aan Graceland. Dit landgoed was van Elvis Presley en is gelegen in de stad Memphis.

William en Harry werden vergezeld door hun nichten; de prinsessen Beatrice en Eugenie van York. Een groot aantal journalisten stond paraat voor de hekken van het landgoed om een glimp op de vangen van het koninklijke bezoek. De prinsen hadden intussen een karakteristieke zonnebril opgezet, desondanks konden ze het landgoed niet ongezien betreden.

Eerder deze week was Harry al bij het vrijgezellenfeest van zijn vriend Guy Pelly. Hij is horeca-ondernemer en de vriendschap tussen de prinsen en Guy gaat al jaren terug. Ook waren de moeder van Guy en Diana goede vriendinnen.

 

Lees ook:William en Harry op jacht
Lees ook:De leukste kiekjes van Prins Harry in Nepal
Lees ook:Oproep van Charles en William in zes talen
Lees ook:Bruidstaart William & Catherine geveild
Lees ook:Beroemdheden eten bij William

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>