Catherine: Zwanger of niet zwanger?

Even leek het erop dat prins William liet vallen dat hij en zijn vrouw een tweede kindje verwachten, maar deze geruchten zijn snel de kop in gedrukt. Catherine genoot namelijk openlijk van een glas wijn tijdens een bezoek aan een wijngaard in Queenstown – iets dat ze tijdens een zwangerschap waarschijnlijk niet zou doen.

Daarbij vertelde Catherine bovendien dat ze weer extra van alcohol geniet nu ze niet meer zwanger is.

Prins William kreeg eerder tijdens de tour een wollen sjaal cadeau voor zijn zoon George. Toen hij deze in ontvangst nam zei hij tegen de vrouw die de sjaal gebreid had: ‘Je moet er misschien snel weer één maken.’ Dit bracht de geruchtenmachine over een eventuele tweede zwangerschap van Catherine direct op gang.

Maar het lijkt er vooralsnog toch niet op dat de hertogin weer zwanger is. Voorafgaand aan de wijn zat ze samen met haar man in een speedboot die met 85 km per uur over de Shotover rivier voer.

 

Lees ook:William haast zich naar huis voor verjaardag Catherine
Lees ook:Sidney basis reis William & Catherine
Lees ook:Pippa snapt commotie jurk trouwerij Catherine
Lees ook:Prins William ooit bijna neergeschoten
Lees ook:William en Catherine dragen 3D bril

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>