Laurent heeft longontsteking

De Vlaamse krant Het Nieuwsblad komt vandaag met meer informatie over de toestand van prins Laurent, die vorige week dinsdag in het Brusselse Saint Luc in Sint-Lambrechts-Woluwe ziekenhuis is opgenomen. Een familielid van Laurent heeft tegenover de krant bevestigd dat de vijftigjarige prins oververmoeid is en een longontsteking onder de leden heeft. Het Belgische hof doet vooralsnog geen mededelingen over de toestand van Laurent. 

Prinses Claire is elke dag in het ziekenhuis te vinden om haar zieke man te steunen. Laurent zou zo oververmoeid zijn doordat hij zich onder meer ernstige zorgen maakt over zijn uitkering. Hij krijgt naar zijn mening niet genoeg geld van de staat om in zijn levensonderhoud te voorzien. Daarnaast gaan de zaken niet lekker – zo zitten vastgoedbedrijven waarin Laurent aandelen heeft in de problemen. Ook maakt hij de laatste tijd een geïrriteerde indruk tijdens openbare optredens. Zo was hij onlangs erg boos toen zijn auto niet op tijd werd voorgereden.

Wanneer de prins weer uit het ziekenhuis ontslagen wordt, is nog niet bekend.

 

Lees ook:Prins Laurent in ziekenhuis
Lees ook:Laurent in kunstmatige coma
Lees ook:Prinses Alexia lag onder een schuilnaam in het ziekenhuis
Lees ook:Beroemdheden eten bij William
Lees ook:Laurent uit coma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>