Cressida gaat dichter bij Harry wonen

De vriendin van prins Harry – Cressida Bonas (25) – gaat binnenkort verhuizen naar een appartement dat dicht bij Kensington Palace ligt. Dit meldt Daily Mail.

Harry woont op dit paleis, dat twee metrohaltes verwijderd is van de nieuwe woning van zijn vriendin. Cressida is al langer op zoek naar een niet al te duur appartement en dat lijkt ze nu te hebben gevonden. Ze gaat er overigens samen met een goede vriendin wonen. De meiden wilden oorspronkelijk in de wijk Kensington een appartement betrekken, maar omdat deze wijk te duur is, zijn ze naar een wat goedkoper alternatief gaan zoeken.

De geruchten dat Harry en Cressida op korte termijn zouden gaan samenwonen, zijn door deze verhuizing wellicht weer even van de baan. Wel lijkt de relatie van het koppel steeds serieuzer te worden omdat de prins zijn vriendin steeds vaker meeneemt naar officiële gelegenheden.

Lees ook:Harry en Cressida op vakantie
Lees ook:De leukste kiekjes van Prins Harry in Nepal
Lees ook:Kate in verwachting van derde kind?
Lees ook:Harry en Cressida in openbaar gespot
Lees ook:Harry’s baard moet eraf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>