Harry en Cressida in openbaar gespot

Nadat we een tijdje weinig van Cressida Bonas(24) gezien en gehoord hebben, is ze deze week weer een aantal keer met haar prins op pad geweest. Samen met Harry(29) zat ze op de tribune bij een rugbywedstrijd in Twickenham, een buitenwijk van Londen.

Ook was het stel afgelopen week samen aanwezig bij een liefdadigheidsbijeenkomst.

De Britse krant Express weet dit te melden. Ook hebben zij deze week foto’s van het verliefde stel gemaakt. Het feit dat het koppel nu weer regelmatig in het openbaar verschijnt, is volgens de krant een teken dat de relatie steeds serieuzer wordt.

Klik hier voor een link naar de website van de krant.

Lees ook:Harry en Cressida op vakantie
Lees ook:Cressida gaat dichter bij Harry wonen
Lees ook:Frederik luie kroonprins
Lees ook:Prinses Ingrid Alexandra 10 jaar
Lees ook:William en Catherine op vakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>