Queen bezoekt buitenverblijf Cameron

Ze was al lang niet meer in het buitenverblijf van de Britse premier geweest, maar nu ging de Queen voor het eerst in achttien jaar weer bij hem op bezoek in Chequers. Samen met prins Philip was Elizabeth II door premier David Cameron en zijn vrouw uitgenodigd voor de lunch.

David Camerogd in het vakantiehuis voor de lunch. 

Geen eenvoudig maaltje voor de vorst van de Commonweath. Het gezelschap kreeg Schotse gerookte zalm, lam, groente en aardappels voorgeschoteld. Als toetje kregen ze pudding, ijs, kaas en koekjes. Toen de Queen voor het laatst in Chequers was, plantte zij een eik in de tuin. Dit keer was het aan prins Philip om de boom te planten.

Het komt niet vaak voor dat de koningin naar het buitenverblijf van de premier gaat. Wel is ze regelmatig op Downing Street te vinden, de officiële werkplek van Cameron in Londen.

 

Lees ook:Merkel op de thee bij Elizabeth II
Lees ook:Vakantie Queen ten einde
Lees ook:Herdenking Mandela in Groot-Brittannië
Lees ook:Prins George geen groenteliefhebber
Lees ook:Queen 88 jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>