Prinses Charlène gespot met andere man

De geruchten doen al enige tijd de ronde, maar nu is het Duitse blad Bunte toch echt met foto’s gekomen van prinses Charlène en een man, die niet haar prins Albert is. Het blad pakt groots uit met foto’s op de voorpagina waarop duidelijk te zien is dat de prinses lol maakt met een andere man…

De foto’s zijn gemaakt op het eiland St. Barth, een buureiland van Sint Maarten, gelegen in het Caribisch gebied. Charlène is hier op vakantie terwijl haar man prins Albert in Sotsji de sporters aanmoedigt die meedoen aan de Olympische Spelen. Het eiland staat erom bekend veel rijke mensen naar zich toe te trekken.

Wie de man is met wie de prinses haar vakantie spendeert, is niet bekend.

Monaco blijft ontkennen dat het niet goed gaat met het huwelijk van de vorst; maar de geruchtenmachine blijft op volle toeren lopen.

Klik hier voor de link naar de website van het Duitse blad Bunte. 

Lees ook:Interview Charlène in Hola!
Lees ook:Duitsland over Maxima: haar mode betoverde alle Parijzenaren
Lees ook:William en Catherine op vakantie
Lees ook:Catherine populair in Duitsland
Lees ook:Afscheid Laurentien emotioneel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>