Charles in Qatar

De Britse prins Charles heeft de afgelopen vier dagen doorgebracht in het Midden-Oosten. Alvorens hij weer naar huis gaat, brengt hij nog een bezoek aan Qatar, waar hij geen vreemde is. Hij was hier ook al in 1986, 1997, 2007 en 2013. 

De Britse ambassadeur in Qatar is erg in zijn nopjes met de komst van Charles. Hij zegt: “Ik ben blij dat de Zijne Koninklijke Hoogheid, Prins van Wales Qatar weer bezoekt. Dit is een mogelijkheid om de banden tussen het Verenigd Koninkrijk en Qatar te versterken. De persoonlijke relatie tussen Zijne Koninklijke Hoogheid en Zijne Hoogheid de Emir staat symbool voor de vriendschap tussen de twee naties. Deze is belangrijk voor het werk dat we samen doen om regionale en wereldwijde problemen aan te pakken.”

Charles sluit zijn reis af met een bezoek aan een museum in de hoofdstad van Qatar, Doha.

Lees ook:Sheika Moza in Japan
Lees ook:Charles spreekt Holocaust overlevenden toe
Lees ook:Zweeds koningspaar in Nederland
Lees ook:Charles & Camilla door zelfde arts ter wereld gebracht
Lees ook:Kijktip op RTL 8: ‘Een Jaar Met Prins Charles – Binnen Bij De Britse Royals’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>