Frederik terug in Sotsji

Kroonprins Frederik van Denemarken krijgt maar geen genoeg van de Olympische Spelen, daarom is hij wederom in Sotsji om zijn sportende landgenoten aan te moedigen. Hij was ook al bij de opening aanwezig. De prins is net als een aantal andere royals lid van het Internationaal Olympisch Comité. 

De kroonprins is in de tussentijd met zijn gezin op skivakantie geweest in Verbier, Zwitserland. Zij organiseerden daar net als de Nederlandse koninklijke familie een fotosessie voor de media. Ook Nederlandse fotografen waren daarbij aanwezig, alvorens ze doorreisden naar Lech om het fotomoment van ons Koninklijk Huis bij te wonen.

Maar de vakantie was van korte duur en nu is Frederik weer in Rusland. De sporters kunnen de aanmoedigingen van hun kroonprins goed gebruiken want Denemarken heeft nog geen enkele medaille weten te behalen.

Kroonprins Frederik van Denemarken.

 

Lees ook:Frederik en Mary naar Polen
Lees ook:Prinses Beatrix aanwezig, Prinses Mabel afwezig
Lees ook:Koninklijke familie op skivakantie
Lees ook:Frederik luie kroonprins
Lees ook:Fotosessie Lech

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>