Prins Charles goede barman

Mocht het met de carrière van Charles als prins of koning niet zo vlotten, kan hij altijd nog barman worden. Dat bewees hij gisteren tijdens een bezoek aan een pub in Essex, waar hij zonder enige moeite een biertje tapte. 

Samen met hertogin Camilla bezocht Charles Purleigh in Essex. Daar gingen ze ook langs The Bell, een lokale pub. Charles is beschermheer van ‘The Pub is the Hub’, een organisatie die lokale pubs steunt. Charles en Camilla zijn duidelijk in hun element in deze rol; want ook Camilla blijkt een verborgen talent te hebben wanneer zij een stel dartpijltjes met succes in het bord werpt.

De prins en zijn vrouw zijn niet alleen voor de pub naar Essex afgereisd, deze visite was slechts een onderdeel van een tour door het gebied. Zo bezochten ze ook High House Production Park, een opleidingscentrum voor podiumkunsten. Tot slot gingen Charles en Camilla naar The Palace Theatre in Westcliff-on-Sea. Klik hier voor een foto van de prins en zijn zelfgetapte biertje.

 

 

Lees ook:Charles & Camilla door zelfde arts ter wereld gebracht
Lees ook:Camilla bij begrafenis broer
Lees ook:Queen en Philip in Wales
Lees ook:Queen ontvangt Ierse president Higgins
Lees ook:Nieuwe pr dame voor prins Charles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>