Harry trots op zijn maten

Prins Harry vertelt tijdens een bijeenkomst ter ere van de expeditie naar de Zuidpool hoe trots hij is op zijn teamgenoten. Het team van Walking With The Wounded kreeg afgelopen week een officieel ‘welkom terugfeest’ in Londen, waar de Britse prins als onderdeel van het team niet mocht ontbreken. 

Tijdens de bijeenkomst liet Harry weten dat hij de prestatie van de jongens ongelofelijk vindt. Ook riep hij op de gewonde veteranen aan een nieuwe baan te helpen: “Als iemand over de mogelijkheden of de middelen beschikt om deze jongens en meisjes een opstapje te bieden om weer aan werk te komen, dan graag. Je zult er geen spijt van krijgen.”

Harry begint de bijeenkomst met een toespraak waarin hij met een grap wil benadrukken dat zijn team als eerst bij de finish aankwam. Hoewel het wedstrijdelement vanwege de barre weersomstandigheden is afgeschaft, was het wel ‘team UK’ dat als eerste over de finish stapte, zegt de prins. Harry biedt bij wijze van grap zijn excuses aan de andere teams aan.

Na een tocht van drie weken over Antarctica, kwamen de prins en zijn team vorig jaar december bij het eindpunt op de Zuidpool aan. Hij had al die tijd zijn baard laten staan, maar deze heeft hij inmiddels na wat kritiek van de Queen weer afgeschoren.

Lees ook:Teamgenoten enthousiast over Harry
Lees ook:Prins Harry is er klaar mee
Lees ook:Kijktip: documentaire Harry op Noordpool
Lees ook:Nog een documentaire over Harry
Lees ook:Carl Philip doet mee aan Vasalopp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>