Fors verlies voor bedrijf prins Michael van Kent

Het bedrijf van de prins en prinses Michael van Kent heeft vorig jaar veel verlies geleden. Ze zagen maar liefst £175,789 in rook opgaan. De prinses, ook wel bekend als Marie Christine von Reibnitz, gaf in een interview vorige maand al aan dat zij en haar man de laatste tijd erg sober leven. 

Het echtpaar is eigenaar van het bedrijf Cantium Services, Cantium is Latijn voor Kent. De organisatie richt zich op verschillende commerciële activiteiten. Michael van Kent is een directe neef van de Engelse Queen. Hij en zijn vrouw zijn buren van prins William en Catherine op Kensington Palace.

Voor de feestdagen gaf de prinses al aan dat ze het de laatste tijd niet zo breed heeft. Ze probeert zo min mogelijk geld uit te geven aan extravagante zaken. Ze zegt: “We zijn dramatisch aan het bezuinigen. We gaan nooit uit eten tenzij we bij iemand thuis zijn uitgenodigd. We gaan nooit naar restaurants, dat is te extravagant. Soms komen er mensen bij ons thuis eten. Dan kook ik, vaak wel met hulp van anderen.”

Aanstaande woensdag viert Marie Christine haar 69e verjaardag.

Het gaat al jaren niet goed met het bedrijf van de prins en prinses Van Kent. Op de rekening staat nu nog zo’n £29,400. 

Lees ook:Chef-kok over eetgewoonten Diana
Lees ook:Constantijn: ‘Rustig zal Laurentien nooit worden’
Lees ook:Cristina voor de rechter
Lees ook:Charles bezoekt overstroomd gebied
Lees ook:Beroemdheden eten bij William

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>