William haast zich naar huis voor verjaardag Catherine

Nu prins William terug in de schoolbanken is, maakt hij lange dagen aan de universiteit van Cambrigde. Zeker op de verjaardag van zijn vrouw Catherine, wil hij na afloop van zijn college’s zo snel mogelijk naar huis. Gisteren vierde de hertogin haar 32e verjaardag. Prins William haastte zich na zijn dag op de universiteit dan ook naar de trein om de verjaardag van zijn vrouw te kunnen vieren. 

Normaal gesproken wordt de prins naar locaties gereden, maar naar de universiteit gaat hij elke dag met de trein. En deze wacht op niemand, dus William rent gisteren om 16.45 uur naar het station om de trein te halen. Zo was hij toch nog op tijd bij Catherine om samen de 32 kaarsjes op de verjaardagstaart uit te blazen.

Lees ook:Studie William van start
Lees ook:Catherine: Zwanger of niet zwanger?
Lees ook:Jarige prins Maurits
Lees ook:Sidney basis reis William & Catherine
Lees ook:Laurent nog altijd blij met zijn Claire

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>