Reizende tentoonstelling Diana verlengd

Wegens groot succes blijft de reizende tentoonstelling over het leven van prinses Diana staat drie weken langer dan gepland in Davenport, Iowa. ‘Diana: A Celebration’ is zo populair dat Cincinnati nog even moet wachten op de komst van de expositie. 

Eigenlijk zou de tentoonstelling vandaag worden gesloten maar dit moment wordt uitgesteld tot 26 januari. Het hele leven van de prinses van Wales gaat in deze expositie aan de bezoekers voorbij. De collectie bestaat uit honderdvijftig persoonlijke eigendommen van Diana, waaronder ook de trouwjurk die zij in 1981 droeg. Ook bevat het tientallen designerjurken die speciaal voor haar zijn gemaakt, schilderijen en zeldzame foto’s en video’s.

Al deze spullen zijn uitgeleend door het Althorp Estate, de residentie van de familie Spencer. Eerder was de tentoonstelling dan ook op die plek te vinden. De opbrengst van ‘Diana: A Celebration’ gaat naar het goede doel dat is opgericht als eerbetoon aan de prinses – Het Diana Princess of Wales Memorial Fund.

Na afloop van de tournee komen de spullen in het bezit van de prins William en zijn broer Harry.

Lees ook:Chef-kok over eetgewoonten Diana
Lees ook:Britse royals ontmoeten Hollywood sterren
Lees ook:Van Vollenhoven opent golftentoonstelling
Lees ook:William en Harry bij Graceland
Lees ook:Laurentien en Aboutaleb openen tentoonstelling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>