Koningin Maxima is morgen in Pakistan

Koningin Maxima duikt morgen op in Pakistan. Ze is daar tot en met donderdag voor de Verenigde Naties. Zal de Koninklijke Hoogheid weer verschijnen met een hoofddoek op?

In 2012 lagen zij en toenmalig Koningin Beatrix onder vuur, vanwege het dragen van een hoofddoek. PVV-leider Geert Wilders was er niet over te spreken en vroeg in de Tweede Kamer of de ‘trieste wanvertoning niet voorkomen had kunnen worden’. In een reactie liet de RVD destijds weten dat de Oranjes ‘uit respect voor de gewoontes’ zich aanpassen aan het land waar zij te gast zijn.

Onze Vorstin gaat de komende dagen in gesprek met de minister van Financiën en voert gesprekken met diverse vertegenwoordigers van internationale organisaties, financiële organisaties, telecombedrijven en microfinancieringsinstellingen over hun rol in het proces om de toegang tot financiële diensten te verbeteren.

Klik hier voor foto´s van Maxima met een hoofddoek. Wat vind jij?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royalty.blog

Lees ook:Eerste beelden van Maxima in Pakistan
Lees ook:Tv-interview Koningin Maxima
Lees ook:Máxima naar Colombia en Peru
Lees ook:Koning en koningin in Afrika
Lees ook:Mediaoverzicht: Maxima en Willem-Alexander in West-Brabant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>