Royalty.blog zoekt nieuwe blogger

Omdat Bianca Damink over een aantal maanden stopt met de dagelijkse berichten op dit blog, is Royalty.blog op zoek naar een nieuwe blogger die deze rol wil vervullen! Volg je het koninklijke nieuws op de voet en lijkt het je leuk hierover te schrijven, stuur dan een mail naar [email protected] 

 

Lees ook:Even voorstellen
Lees ook:Dag 2: Koningin Maxima in Pakistan
Lees ook:Cressida gaat dichter bij Harry wonen
Lees ook:Kate in verwachting van derde kind?
Lees ook:Prinses Laurentien in The Pitch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>