Pippa snapt commotie jurk trouwerij Catherine

Pippa Middleton (30), het zusje van hertogin Catherine, trok tijdens de trouwerij van haar zus nogal wat aandacht met haar jurk. Vooral haar achterwerk werd onderwerp van gesprek. Het ‘zusje van’  snapt inmiddels eigenlijk wel dat zij zoveel commotie veroorzaakte. Pippa was in 2011 bruidsmeisje tijdens het huwelijk van haar zus en prins William, daarbij droeg ze een prachtige jurk van ontwerper Alexander McQueen. 

Tegenover The Mirror laat ze weten dat ze wel kan lachen om al het commentaar: “Achteraf gezien paste de jurk misschien wel iets té goed. Ik heb ontdekt dat bekend zijn een keerzijde en dus ook een achterzijde heeft.”

Lees ook:Waarom draagt Maxima geen Nederlandse ontwerper bij staatsbanket?
Lees ook:Pippa’s zeilavonturen
Lees ook:Máxima ontvangt Mediaprijs 2013
Lees ook:Adele onderscheiden door prins Charles
Lees ook:William en Catherine dragen 3D bril

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>