Hert aanrijding Pieter dood gevonden

Het hert dat is aangereden door de auto waarin prof. mr. Pieter van Vollenhoven zat, is dood gevonden. Eerder meldde Pieter al via Twitter dat hij betrokken was bij een aanrijding met een hert en dat de auto daarbij zwaar beschadigd is geraakt. Helaas is het hert er niet goed vanaf gekomen, het dier is driehonderd meter van de plaats van de aanrijding gevonden. Ook dit meldt Van Vollenhoven via Twitter.

Het hert is naar schatting zo’n vier jaar oud en had erg zware verwondingen aan de aanrijding overgehouden. Pieter was onderweg van Den Haag naar Apeldoorn toen het ongeval rond Nieuw-Milligen gebeurde. Pieter bestuurde de auto niet zelf.

Prof. mr. Pieter van Vollenhoven, echtgenoot van prinses Margriet. Foto: Koninklijk Huis.

Lees ook:Auto met Pieter rijdt hert aan
Lees ook:Pieter van Vollenhoven feliciteert Twitter
Lees ook:Pieter zoekt ooievaar
Lees ook:Pieter van Vollenhoven 75
Lees ook:Prins Pieter-Christiaan boos op Twitter?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>