Digitale kerstkaart Pieter & Margriet

Nog steeds sturen miljoenen Nederlanders jaarlijks kerstkaarten naar hun vrienden, familie en kennissen. Voor de koninklijke familie is dit niet anders. Maar in deze moderne tijd gaan steeds meer mensen over tot het sturen van een digitale kerstwens; dit voorbeeld wordt gevolgd door prof. mr. Pieter van Vollenhoven en prinses Margriet.

Zij sturen dit jaar een digitale kerstkaart met daarop de rijmende boodschap: ‘Na al deze jaren, om het milieu te sparen, gaan wij voor de eerste maal, met onze kerstkaart digitaal.’

De kaarten van de Oranjes zijn meestal voorzien van een familiefoto of ander plaatje dat typerend is voor het Koninklijk Huis, zoals een foto van de natuur. Prins Bernhard en prins Claus maakten de foto’s voor de jaarlijkse kerstkaart graag zelf.

Pieter en Margriet sturen dit jaar een foto van everzwijnen in de sneeuw op het Apeldoornse Loo. Prinses Beatrix stuurt regelmatig foto’s waarop ze wordt omringt door haar acht kleinkinderen.

Prins Charles en Camilla sturen deze maand een foto die van de zomer van hen is gemaakt tijdens paardenraces en de Spaanse prins Felipe stuurt een foto van zijn eigen gezin.

Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven. Foto: Koninklijk Huis.

 

Lees ook:Hert aanrijding Pieter dood gevonden
Lees ook:Pieter zoekt ooievaar
Lees ook:Pieter van Vollenhoven 75
Lees ook:Laurent stuurt cartoon als kerstkaart
Lees ook:Vandaag: twee koninklijke verjaardagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>