Voorjaarsvakantie op Paleis het Loo in Apeldoorn

Van 20 tot en met 28 februari organiseert Paleis Het Loo een Paleisreis voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar, waarin veel wordt ontdekt, bekeken en vooral gedaan. Tijdens deze speciale kinderrondleiding komen kinderen meer te weten over ridders, ridderorden en ‘lintjes van de koning’. Zo horen ze bijvoorbeeld waarom het dappere hondje Ricky een lintje kreeg. Na de rondleiding knutselen ze een eigen lintje. Deelname aan de Paleisreis is gratis, kinderen hebben alleen een geldig entreebewijs nodig en moeten zich vooraf aanmelden. Er zijn in deze vakantieweek ook nog veel andere kinderactiviteiten.

In het paleis kan een spannend avontuur worden beleefd met ‘Willem Nul’, het paleisspook van de kinderaudiotour. Daarnaast zijn er voor diverse leeftijden speurtochten met de koninklijke honden Hector, Cricket en Antoinette. Buiten is Speelpaleis Het Loo de plek om te klimmen, klauteren en glijden. Voor een lunch of tussendoortje is er op Paleis Het Loo genoeg lekkers, zoals bijvoorbeeld de speciale high tea voor kinderen of de vernieuwde kindermenu kaart in restaurant de Balzaal. Er zijn drie Paleisreizen per dag, om 11.00, 13.00 en 14.30 uur. Aanmelden voor de Paleisreis kan via paleishetloo.nl/paleisreis of bij beschikbaarheid op de dag zelf. Voor de speurtocht en de audiotour is aanmelding vooraf niet nodig.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

 

 

 

 

 

 

 

 

Paleis Het Loo

Postadres:                     Koninklijk Park 1, 7315 JA Apeldoorn; Ingang via parkeerplaats Amersfoortseweg

Geopend:                      dinsdag t/m zondag en op feestdagen van 10:00-17:00 uur

Routebeschrijving:        A1 en A50 afslag Paleis Het Loo en vervolgens ANWB-borden volgen

Navigatieadvies:           Apeldoorn (7313 AA)

Informatie:                    +31 (0)55 577 24 00 of paleishetloo.nl/paleisreis

Persinformatie:             Marketing & Communicatie, +31 (0)55 577 24 63 / 448

 

Paleis Het Loo wordt gesteund door de BankGiro Loterij

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

Lees ook:Oranje-wandeling door paleistuinen en paleispark Het Loo
Lees ook:Onthulling staatsieportretten op 24 april
Lees ook:Koninklijke foto’s op Paleis Het Loo in Apeldoorn
Lees ook:16.000 paaseiren verstopt op Paleis Soestdijk
Lees ook:Bijna 1,2 miljoen kinderen nemen deel aan Koningsspelen 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>