Tip: Valentijnsdag op Paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk biedt een bijzondere arrangement. Morgen, op Valentijnsdag, nodigen zij verliefde stelletjes uit voor een romantische dag in Vorstelijke sferen.

De dag begint tussen 10.30 en 11.00 uur met zoete hartjes en koffie of thee naar keuze. Vervolgens start een rondleiding door het paleis, die geheel in teken staat van de liefde. Daarbij kom je alles te weten over de relaties tussen de verschillende leden van het Koninklijk Huis. Hoe zat het precies tussen Willem II en Anna Paulowna? En klopt het dat Willem-Alexander zijn Maxima in de tuinen van Soestdijk ten huwelijk heeft gevraagd? Deze thematische rondleiding duurt ongeveer 50 minuten en start ieder half uur. 

Aansluitend volgt een heerlijke lunch, die wordt geserveerd van 12:00 uur tot 14:00 uur in de Oranjerie en begint met een glas bruisende Prosecco. Na de lunch is het tijd voor een wandeling door de romantische Engelse landschapstuin om te genieten van de vele prachtige doorkijkjes rondom de hofvijver.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

 

Lees ook:16.000 paaseiren verstopt op Paleis Soestdijk
Lees ook:Bløf gaat optreden in de tuin van Paleis Soestdijk
Lees ook:Voorjaarsvakantie op Paleis het Loo in Apeldoorn
Lees ook:Henri en Maria Teresa van Luxemburg 35 jaar getrouwd
Lees ook:Koning en Koningin bezoeken morgen West-Brabant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>